Veenendaal Landjuweel 20 (12)

Together Vastgoed is de partner voor u en uw vastgoed.

Wilt u uw bedrijfspand, winkel of horecagelegenheid verkopen of verhuren dan bent u bij Together Vastgoed op het juiste adres. Maar ook als u zelf op zoek bent naar passend vastgoed dan kom ik graag met u in contact!

Together Vastgoed is actief als;

  • beheerder van vastgoedportefeuilles
  • bedrijfsmakelaar

Het verkopen of verhuren van het vastgoed vindt plaats middels de landelijk bekende websites maar omdat ik al meer dan 20 jaar actief ben in het vastgoed veelal ook onderhands. Mijn netwerk bevat zowel Nederlandse als Internationale relaties.

Ik geloof in samenwerken (Together) en een win-win situatie creƫren, streef naar een lange termijn relatie en mijn werkwijze is doelgericht, no-nonsense en een snelle en actieve aanpak.

Voor een prettige en vrijblijvende kennismaking kom ik graag met u in contact en ben ik bereikbaar op 06-10906192 of via erwin@togethervastgoed.nl

Samen is win-win

Compare