Erwin de Boer is Together Vastgoed en dagelijks ben ik met veel plezier actief met bedrijfsvastgoed!

Sinds 2001 heb ik in verschillende functies en organisaties veel ervaring opgedaan en een landelijk netwerk opgebouwd. Inmiddels ruim 20 jaar laten ben ik een enthousiaste ondernemer en heb ik veel vaste klanten. Klanten die mooie bedrijven of vastgoedportefeuilles besturen of bezitten.

Mijn klanten zijn erg gevarieerd en bestaan uit een retailer met vestigingen in heel Nederland, een bedrijf in de haven van Rotterdam dat actief is in een niche markt, een organisatie die actief is in de zorg (dienstverlening) en een familiebedrijf met (veel) vastgoed.  Dagelijks ben ik het eerste aanspreekpunt voor huurders, verhuurders en ander belanghebbende en verzorg ik het administratieve en commerciële beheer.

Naast mijn beheer werkzaamheden ben ik actief als makelaar en bemiddel ik voor eigenaren of huurders/kopers. Verder vertegenwoordig ik een aantal beleggers die altijd op zoek zijn naar interessant vastgoed. De focus ligt hierbij op bouwgrond, transformatieprojecten, woningportefeuilles en hotels waar mijn klanten hun eigen brand kunnen exploiteren.

Mijn werkstijl is het beste te omschrijven als no nonsens, ontzorgen, snel en actief en persoonlijk.

Graag kom ik in contact met eigenaren, bedrijven/organisaties die nog op zoek zijn naar een spontane en actieve beheerder.

Beleggingsopties of andere interessante kansen ontvang ik graag per mail erwin@togethervastgoed.nl

Voor een persoonlijk contact ben ik bereikbaar op nummer 06 – 109 06 192

Compare