Erwin de Boer is Together Vastgoed en dagelijks ben ik met veel plezier actief met bedrijfsvastgoed en facilitair management!

Sinds 1997 heb ik in verschillende functies en organisaties veel ervaring opgedaan en een landelijk netwerk opgebouwd. Nu ruim 25 jaar later ben ik een enthousiaste ondernemer en heb ik vaste klanten met mooie bedrijven of vastgoedportefeuilles.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beheren van  vastgoedportefeuilles en bemiddeling van bedrijfsvastgoed.

Als beheerder ben ik verantwoordelijk voor het administratieve, commerciële en facilitaire beheer van de portefeuilles en het eerste aanspreekpunt voor huurders, verhuurders en facilitaire dienstverleners. Zo zorg ik dat er geen leegstand is, huurders op tijd de huur betalen en bij aandachtspunten zorg ik dat deze tijdig en naar tevredenheid opgelost worden. Als facilitair beheerder verzorg ik aanbestedingen, contractafwikkelingen, voortgangs- en evaluatiegesprekken, rapportages en implementatie van innovatieve ontwikkelingen of procesverbeteringen die efficiency voordelen geeft.

Mijn klanten zijn erg gevarieerd en bestaan uit (landelijke) retailers , logistieke bedrijven, dienstverleners (in de zorg) en familiebedrijven.

Mijn werkstijl is het beste te omschrijven als no nonsens, ontzorgen,  actief en persoonlijk.

Bent u nog op zoek naar een spontane en actieve beheerder met veel ervaring dan kom ik graag met u in contact. 

Beleggingsopties of andere interessante kansen zijn altijd welkom op  erwin@togethervastgoed.nl

Voor een persoonlijk contact ben ik bereikbaar op 06 – 109 06 192

Compare