Ervaring

Ik ben Erwin de Boer (1968), oprichter van Together Vastgoed. Sinds 1997 ben ik actief in de bedrijfshuisvesting en heb ik ruime ervaring opgedaan in zowel leidinggevende- als adviesfuncties, in de commerciële en publieke sector.

Bedrijfshuisvesting, vastgoed heeft altijd mijn volle aandacht en interesse gehad, omdat het zo divers en dynamisch is. Geen bedrijf of winkel is hetzelfde, programma’s van eisen zijn maatwerk en het vinden van de beste huisvesting of de beste huurder is wat ik nog steeds heel graag doe!

Omdat geen dag hetzelfde is heb ik iedere dag weer zin in dat wat er op de planning staat. Een bezichtiging om een kantoor te verhuren, een bezichtiging om een winkel aan te huren of het versturen van de huurfacturen naar de huurders van de panden die ik beheer of het doorspreken van de beleggingen die ik te koop heb met relaties, dit alles doe ik met een smile op mijn gezicht!

Als zelfstandige werk ik dagelijks samen met een paar andere kleine zelfstandige partners om continuïteit en flexibiliteit te kunnen waarborgen, altijd over het beste aanbod te kunnen beschikken en een landelijke dekking te kunnen bieden aan mijn klanten.

De dagelijkse contacten met mijn klanten die ik bijna allemaal al vele jaren ken en mee samenwerk maakt dat ik dit werk nog heel lang wil blijven doen!

Compare