Te Koop

AMSTERDAM PLANTAGE KERKLAAN

8070

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE KOOP FRAAI ITALIAANS RESTAURANT IN GEWILD DEEL VAN AMSTERDAM

In de Plantage buurt op de drukke Plantage Kerklaan te koop een bijzonder Italiaans Restaurant te koop met nog veel potentie!

Dit restaurant is al vele jaren een begrip in de buurt en ver daarbuiten vanwege de uitstekende keuken en gastvrijheid van het personeel! De hoge kwaliteit is in het gehele restaurant terug te vinden. Alles lijkt nog steeds hagelnieuw, is ultra schoon en het geheel is gunstig ingericht en ingedeeld.

Potentie heeft deze zaak ook nog meer dan voldoende. Omdat de zaak al uitstekend draait heeft de eigenaar geen behoefte aan het bezorgen van zijn heerlijke Italiaanse maaltijden. Verder draait deze zaak ook geen lunch terwijl er wel een mooi en gezellig terras is en met name als het beter weer is kan je hier heerlijk zitten!

De locatie is uitermate gunstig, op steenworp afstand van de ingang van ARTIS, op geringe loopafstand van het centrum van Amsterdam, de Universiteit op de hoek en veel hotels en hostels in de straat en of om de hoek! Parkeren kan er altijd eenvoudig.

Verder heeft deze prachtige zaak een groot raam waardoor er veel daglicht binnenkomt en zelfs er zicht is naar buiten vanaf de verdiepingsvloer. Deze zaak is van alle gemakken voorzien en een bezichtiging meer dan waard om alle mogelijkheden (ook uitbouw van de zaak) te zien, te bevatten en te bespreken.

Het is niet ingericht als typische Italiaanse zaak of Pizza zaak, in deze zaak kan heel eenvoudig met een beperkte investering een ander concept geëxploiteerd worden.

Dit is echt een prachtige zaak die zelfs in Coronatijd enorm winstgevend was….. de vraagprijs is slechts 125.000,= en de huur ook beperkt circa € 2.400,= per

Ook is er geen personeel overname van toepassing!

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps

Contact