together vastgoed

is een no-nonsense aanbieder van bedrijfspanden, woningen, beleggingsobjecten en is beheerder van enkele vastgoedportefeuilles.

Wij zijn al een kleine 20 jaar actief in het bedrijfsvastgoed en hebben inmiddels een breed landelijk netwerk en bieden naast een persoonlijke dienstverlening veelal maatwerkoplossingen. De dienstverlening van together vastgoed beperkt zich niet alleen tot aan- of verhuur/verkoop maar wij bieden klanten desgewenst gehele ontzorging!

ONE-STOP-SHOP

bieden wij diensten aan die gerelateerd zijn aan bedrijfspanden. Zo kunnen wij u geheel ontzorgen bij de aanvraag van een vergunning, het laten taxeren van uw pand, de verzekeringen, de financiering of het volledig af- of verbouwen en inrichten van uw bedrijfspand!

together vastgoed heeft ook enkele vastgoedportefeuilles in beheer. Indien u voor uw portefeuille een beheerder zoekt maken wij graag een persoonlijke afspraak om uw doelstellingen te vernemen en onze werkwijze toe te lichten.

Naast vastgoed voor direct eigen gebruik heeft together vastgoed altijd beleggingsobjecten te koop. Veelal zeer gevarieerd aanbod! Ook zijn wij altijd geïnteresseerd om beleggingen aan te kopen.

together vastgoed streeft een langdurige samenwerking na, werkt transparant en integer! Graag komen wij met u in gesprek om uw wensen te vernemen en onze werkwijze nader toe te lichten.

Compare