Te huur

Landgoed Waterland

5675

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

Te huur compleet Landhuis op Landgoed Waterland in Velsen Zuid.

Dat dit een unieke optie is met een kilometerslange oprijlaan, twee grote parkeerterreinen, rondom een uniek park en een statig gebouw die zijn gelijke niet kent is vanzelfsprekend. Dit unieke Landhuis heeft bestemming horeca categorie I waaronder mede wordt verstaan bedrijven die bedrijfsmatig logies verstrekken, hotel/pension.

Het Landhuis is vele jaren top trouwlocatie nummer 1 geweest en heel veel mensen zijn hier getrouwd, hebben hier hun feest gegeven en hun gasten riant en luxe laten slapen. Weer andere hebben het Landhuis gehuurd om hier een bijzonder event met allure te organiseren, private diners te geven, zakendiners of vergaderingen.

Er zijn verschillende stijlkamers voorzien van vele kenmerken die wijzen op de rijke historie van dit bijzondere pand. Er zijn wandschilderingen, spanbehangen, kroonluchters en nog heel meer kenmerken die passen bij de allure van een oud en statig Landhuis.

Om de gasten, collega’s en of vrienden te voorzien van een drankje en hapje is er een professionele keuken en zijn er diverse facilitaire voorzieningen om dit Landhuis als bedrijf te kunnen runnen.

Het souterrain en de begane grond zijn geheel gericht op de dagelijkse activiteiten en de 1e en de 2e verdieping zijn ingericht als luxe hotel. Geheel op de zolder is nog een hele ruime vliering aanwezig.

Met serieus ge√Įnteresseerde kandidaten maken wij graag een persoonlijke afspraak om alle details, mogelijkheden en condities nader te bespreken. Het geheel is beschikbaar voor verhuur en de huurprijs is op aanvraag.

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 5675
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type horeca
  • Status Te huur
  • Label Pand van de week

Route

Contact