Te Koop

DEN HAAG DE STEDE

6899

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE KOOP GEZELLIG ITALIAANS RESTAURANT IN WINKELCENTRUM DE STEDE

Op een gunstig gelegen locatie in het winkelcentrum De Stede een bijzonder Italiaans Restaurant met groot terras te koop.

Dit restaurant met nog heel veel potentie is al vele jaren een begrip in de buurt en ver daarbuiten vanwege het lekkere eten en de gastvrijheid van het personeel! Alles wat je nodig hebt voor een goed restaurant is aanwezig en functioneert goed. Het restaurant is gunstig ingericht en ingedeeld en heeft veel daglicht door de hele grote ramen aan de voorzijde en zijkant van het pand.

Potentie heeft deze zaak ook nog meer dan voldoende. Omdat de zaak al goed draait heeft de eigenaar geen behoefte aan het bezorgen in een groot gebied en verzorgt dit restaurant ook nog geen lunch terwijl er wel een mooi, zonnig en gezellig terras is.

De locatie is uitermate gunstig, op steenworp afstand van de ingang van de Albert Heijn en parkeren kan er altijd eenvoudig voor de deur op het net geheel gerenoveerde plein.

Dit fraaie restaurant is bijna volledig onderkelderdĀ  waard meer dan voldoende ruimte is voor een kantoor, opslag en het voorbereiden van de maaltijden en overige keukenwerkzaamheden. Deze kelder is eenvoudig met een vaste trap te bereiken.

Kortom deze zaak is het waard om te bezichtigen om zelf te kunnen zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De huur is laag en de vraagprijs is op aanvraag. Voor meer info erwin@togethervastgoed.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6899
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type horeca, winkels
  • Status Te Koop
  • Label TE KOOP

Route

Contact