Te huur

DEN HAAG De Stede

6086

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE KOOP HEDENDAAGSE GRILLROOM / PIZZERIA MET ROYAAL TERRAS EN BEZORGDIENST OP ZEER GUNSTIGE LOCATIE GELEGEN.

Dit fraaie restaurant met aan twee zijden bijna een geheel glazen pui is gelegen naast de WIBRA en schuin tegenover de ALBERT HEIJN en heeft zowel voor het pand als naast het pand royale gelegenheid voor een terras. Het terras is gunstig gelegen met betrekking tot de zon! Voor deze zaak is een groot parkeerterrein en achter het pand is een straat waar ook nog steeds gratis geparkeerd kan worden.

Deze zaak is groot circa 125 m2 en heeft hiernaast nog een ruime kelder (circa 120 m2) voor opslag, een kantoor of naar eigen wens. Aan de achterzijde is er ook een personeelsingang of een toegang voor alle logistiek.

Dit restaurant beschikt over een horeca 2 vergunning en mag van 07.00 uur tot 03.00 uur open. Er is een alcholhol vergunning en vergunning voor het plaatsen van 2 gokautomaten. Het restaurant is van alle gemakken voorzien en heeft alle denkbare apparatuur en installaties die je mag verwachten. Er zijn onder andere 2 nieuwe koelingen, de gescheiden toiletten zijn geheel gemoderniseerd en in de zaak zelf is ook het nodige recent gemoderniseerd. Verder is er bijna nieuw camerasysteem en inbraakinstallatie.

De verkoper heeft ruim 17 jaar hart en ziel in de zaak gestoken en een mooie vaste klantenkring opgebouwd en er een goed draaiend restaurant van gemaakt. Naast de omzet van de circa 40 gasten binnen en circa 60 gasten op het terras komt de omzet voor een belangrijk deel door het bezorgen. Hiervoor zijn er 2 scooters en een elektrische (lease) fiets aanwezig.

Deze fraaie zaak is op korte termijn te aanvaarden. De vraagprijs is scherp en de huur is slechts 2.750,- euro ex de BTW. Er zijn geen verplichtingen om personeel over te nemen, met leveranciers van gokautomaten of drankleveranciers.

Voor interesse verzoeken wij u contact op te nemen met erwin@togethervastgoed.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6086
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type horeca
  • Status Te huur

Route

Contact

Compare