Te Koop

BEVERWIJK KOUDE HORN

6587

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

Te koop ruim 3 kamer appartement in een fraai appartementencomplex gelegen aan de Koude Horn in het centrum van Beverwijk.

Dit 3 kamer appartement van 100 m2 is geheel gerenoveerd; de wanden en het plafond zijn gestuct, een nieuwe luxe laminaat vloer, spotjes en het geheel is wit geschilderd en beschikt aan de voorzijde een leuk balkon met fraai uitzicht op de fraaie Sint Agathakerk.

Als je de woning op de tweede verdieping van het complex (lift is aanwezig) binnenkomt kom je in een ruime hal met aan de rechterzijde een grote afgesloten opslagruimte en aan de linkerzijde een lange gaan naar de 2 royale slaapkamers en de badkamer. Als je rechtdoor loopt is er aan de rechterzijde een grote eetgedeelte waar voldoende ruimte is voor een hele grote eettafel. Deze ruimte grenst aan de ruime en lichte hoekkeuken die van alle gemakken is voorzien. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft veel lichtinval en een openhaard. Het balkon grenst aan de woonkamer.

Naast de woning is er ook een separate garage in de parkeergarage met een automatische deur, elektra en verlichting te koop. Naast de woning en schuin aan de overzijde zijn er hele ruime openbare parkeerplaatsen voor de bezoekers van het centrum en de bewoners en haar bezoekers. Een parkeervergunning is eenvoudig te verkrijgen en de kosten hiervan zijn zeer beperkt.

De woning is zeer gunstig gelegen, op steenworp afstand van het centrum, het Centraal Station en de uitvalsweg naar de snelweg. De woning is in overleg te aanvaarden.

 

 

Verkoper wil de woning verkopen voor 295.000 kk en de garage voor 35.000 kk

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6587
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type woningen
  • Status Te Koop

Route

Contact