Te huur

AMSTERDAM Van der Pekplein

6444

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

Te koop op het Van der Plekplein fraaie winkel met horecabestemming! 

Vanaf het Centraal Station ben je er zo: het Van der Pekplein ligt op zo’n drie minuten fietsen van het pontje en op nog minder afstand vanaf EYE!

Het Van der Plekplein is in 2017 volledig opnieuw ingericht en zo is er een eenheid ontstaan van zes ‘nieuwe’ ondernemingen, allen gesierd met dezelfde rode markiezen en okergele kozijnen (van architect Jan Ernst van der Pek) ­-

Meer dan zestig ondernemers wilden in 2017 een ruimte bemachtigen, er was slechts plek voor zes; bakkerij Dolzon, restaurant Il Pecorino, Juf Bloem, Fromagerie Kef, Café Keppler en Stewart & Sally.

Dat Amsterdam Noord bezig is met enorme opmars dat hoef je niemand meer te vertellen. Dit stadsdeel heeft inmiddels zoveel hotspots dat naast de bewoners en mensen uit de regio ook ieder jaar meer toeristen dit deel van de stad komen ontdekken.

De winkel van JUF BLOEM (bestemming is detailhandel en horeca) is ruim 43 m2 GBO en heeft een gunstig indeling en is in 2015 geheel gerenoveerd en hierdoor nog in uitstekende staat. Achter de winkel is nog een afgesloten tuin/brandgang waar nog een substantiele ruimte is voor opslag.

De winkel heeft een eigen toilet en pantry en door de hoeklocatie zowel aan de zijkant als aan de voorzijde een toegangsdeur. Aan de achterzijde is deur voor eigen gebruik.

Deze fraai gelegen winkel is per direct te aanvaarden. De duur van de huurovereenkomst alsmede het gewenste opleverniveau is bespreekbaar.

De vraagprijs voor deze winkel is op aanvraag; erwin@togethervastgoed.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6444
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type horeca, winkels
  • Status Te huur
  • Label TE HUUR

Route

Contact