Te huur

AMSTERDAM MARIADISTELKADE

7007

Objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE HUUR FRAAIE EN UNIEKE STUDIO AAN HET WATER!

STUDIO van CIRCA 50 M2

Deze fraaie gemeubileerde studio beschikt over veel daglicht, ramen en een hoog plafond! Met uitzicht over het water en op een prachtige en karakteristieke boot die een echte eyecatcher is voor de buurt en een heel groot terras aan het water is dit een studio waar er niet veel van te huur zijn!

Er is een luxe badkamer, toilet en keukenblok met alles wat nodig is voor een fijn woongenot! Het dubbele bed staat gescheiden van het woongedeelte door een kastenwand maar de indeling is vrij voor de huurder.

Het bijna nieuwe appartement bevindt zich aan de Zuidzijde van het Johan van Hasseltkanaal. Het is een rustige woonwijk en een van de mooiste locaties in Amsterdam. Je woont midden in de stad, op loopafstand van het pontje over het IJ en toch in een rustige en groene omgeving.

De Amsterdam Toren, de van der Pekbuurt met restaurants zoals Smaaqt en Il Pecorino, de NDSM werf met leuke en hippe tentjes zoals Noorderlicht, Pllek en Loetje aan ’t IJ zijn binnen geringe loopafstand en voor boodschappen is er Winkelcentrum ’t Mosveld met een kwaliteitsslager, echte bakker en een goede viswinkel.

Natuurgebied ‘t Twiske is goed bereikbaar met de fiets maar zwemmen kan ook in het water direct voor de deur.

Voor expats en de twee-verdieners is dit een ideale studio met vanwege de ligging en de bereikbaarheid. Er is een ideale verbinding met de pont richting Amsterdam CS en Westerdok, iedere 3 min en met de nabij gelegen halte Noorderpark van de Noord/Zuidlijn ben je binnen 10 minuten op ’t Rokin en binnen 15 minuten in hartje De Pijp met de Albert Cuyp markt of Zuid. Verder zit je in een handomdraai op de ringweg A10 Noord en parkeren kan in de naastgelegen afgesloten parkeergarage.

Kortom deze studio is een bezichtiging meer dan waard! De huur is 1.400 euro per maand ex gas, water en electra.

Voor meer info erwin@togethervastgoed.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 7007
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Type woningen
  • Status Te huur
  • Label TE HUUR

Route

Contact